fcb.portal.reset.password

Aficionats a Manchester / MIGUEL RUIZ-FCB

Aquest dimarts al matí ha tingut lloc a les oficines del Club el sorteig davant de notari de les 1.360 entrades per al partit de Lliga de Campions del dia 15 entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona destinades exclusivament als socis. El numero de tall ha estat el 480. A partir d’aquesta petició s'han començat a repartir les 1.360 localitats disponibles per veure en directe l’anada dels quarts de final de la Champions al Parc dels Prínceps. Així les sol·licituds agraciades van des de la 480 fins a la 797, i de la 1 a la 263.


Dilluns al vespre va finalitzar el procés per demanar entrades, que es va tancar amb un total de 1.876 sol·licituds agrupades en 797 peticions.

A partir d’aquest mateix matí el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Per a aquest partit a París el FC Barcelona disposa d'un total de 2.000 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.360) i les penyes (340). La resta d’entrades es repartiran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();