fcb.portal.reset.password

 

Aquest divendres al matí ha tingut lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou el sorteig davant de notari de les 13.294 entrades que disposa el FC Barcelona per als seus socis i sòcies per a la final de la Lliga de Campions de Berlín del dissabte 6 de juny, a les 20.45 hores. El número de tall ha estat el 20.704 i a partir d’aquesta petició s’assignaran totes les entrades disponibles. Per tant, les peticions agraciadaes van de la 20.704 a la 26.708.

Recordem que dijous, a les 19 hores, es va tancar el procés de sol·licitud per a socis amb un total de 79.429 entrades demanades agrupades en 36.453 peticions.

A més del sorteig de les entrades adreçades als socis, també s’han sortejat les 25 entrades dobles destinades als socis membres del Senat del FC Barcelona.

Procés de compra

Un cop sortejades les entrades, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors entre el 25 i 26 de maig per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida d’entrades. Recordem que els qui siguin assignats amb un entrada se’ls carregarà l’import mínim de 55 euros, que és l’import de l’entrada més baixa.

Els preus de les entrades són els següents: 390 euros (categoria 1), 280 euros (categoria 2), 160 euros (categoria 3) i 70 euros (categoria 4). En totes quatre categories hi haurà localitats amb visibilitat reduïda, que tindran un preu inferior respecte al preu establert. També hi haurà l’opció de comprar un dels 100 ‘Pack Familiars’, que són dues entrades, una per a un soci adult i una per a un soci menor fins a 14 anys, i que tindran un preu de 70 euros per localitat.

Per a aquesta final el procediment per escollir i comprar una entrada es farà íntegrament a les taquilles del Club. Se citaran els socis per l’ordre de posició de la sol·licitud premiada i se’ls comunicarà el dia que hauran d’anar a les taquilles del Club a escollir, pagar i recollir l’entrada.

Pagament de la reserva

El Club informa, a més, que en el cas que no s'hagi pogut fer el cobrament de l’import de la ‘reserva’ amb la que ha resultat agraciat en el sorteig, se li dóna l’oportunitat de poder pagar aquest import de la reserva (55€) mitjançant la nostra pàgina web entre el dia 26  de maig a les 10 hores i el dia 27 a les 19 hores.

Si transcorregut aquest termini, no ha fet el pagament de l’import corresponent, el Club entén que renuncia a l’entrada, perdent qualsevol dret envers la mateixa, inclòs el de compra, restant per tant a disposició del Futbol Club Barcelona per ser adjudicada al soci que en qualitat de reserva, correspongui.

Transport públic gratuït amb l’entrada

Durant tot el dissabte 6 de juny i fins a les 3 de la matinada del diumenge 7 de juny els aficionats del FC Barcelona tindran accés gratuït als transports públics de la ciutat de Berlín mostrant l’entrada per a la final de la Lliga de Campions 2015. Aquest avantatge permetrà utilitzar de manera gratuïta la xarxa d’autobusos, tren urbà, metro i tramvia de les zones A, B i C.

Cardoner demana un bon ús de les entrades

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner Casaus, ha valorat que els socis que puguin accedir a la compra d’entrades per a la final de Berlín ho podran fer a través de les taquilles del Camp Nou. “Mirarem d’establir un bon dispositiu logístic per alleugerir el procés de compra”. Cardoner també ha destacat el gran nombre de peticions de socis que volien anar a Berlín. “La sol·licitud d’entrades està en la línia de la que es va produir a Wembley, que va ser rècord. En aquest sentit, ha estat un èxit i espero que tothom hagi tingut la millor sort possible”. Finalment ha recordat als socis que siguin responsables amb les localitats: “Insisteixo que els que hagin tingut possibilitat d’obtenir entrada en facin un bon ús”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();