fcb.portal.reset.password

Aficionats al Camp Nou / MIGUEL RUIZ-FCB

A les 19 hores d’aquest diumenge els socis del Barça ja han demanat 36.129 entrades, agrupades en 16.162 peticions, per presenciar la final de la Copa del Rei el 30 de maig al Camp Nou. El període d’inscripció es va iniciar dijous i finalitzarà aquest dilluns a les 19 hores.

Aquest dissabte els socis ja van sobrepassar, amb les seves peticions, les 25.664 entrades disponibles destinades al seu col·lectiu. Cal recordar que per fer la sol·licitud els abonats que desitgin una entrada hauran d’omplir un formulari que trobaran a l’apartat de Socis del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat).

A causa de l’alta demanda d’entrades, el dimecres dia 6 es farà el sorteig per conèixer quins socis podran assistir a la final del 30 de maig, en què el FC Barcelona s’enfrontarà a l’Athletic Club al Camp Nou.

Recordem que, com és habitual, el FC Barcelona destinarà el 85% de les entrades que té a la seva disposició (37.741) als seus socis (25.664) i a les seves penyes (6.415). El 15% restant, 5.662 entrades, seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i per a acords comercials amb els patrocinadors.

Tornar a dalt