fcb.portal.reset.password

Zubizarreta ha atès els mitjans de comunicació abans de viatjar a Manchester / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“La de vuitens de final acostuma a ser una eliminatòria exigent i, si a això hi sumem el nivell del rival, el resultat fa que sigui una eliminatòria d'altíssim nivell”, ha destacat Andoni Zubizarreta abans d’agafar el vol cap a Manchester. En aquest sentit, el director esportiu del FC Barcelona també ha reconegut el potencial d’ambdós conjunts: “Els equips d'aquesta categoria són importants per la capacitat que tenen col·lectivament i per la capacitat que tenen a l'hora de poder resoldre situacions individualment”.

Zubizarreta ha reconegut que l’exigència serà màxima però que l’equip ha d’intentar imposar les seves virtuts: “Hem de sentir que som el Barça i que tenim la nostra manera d'entendre i de jugar a futbol”. “La confiança en Messi mai s'ha perdut i ell ens ho demostra dia a dia en els entrenaments i en els partits”, ha afegit el director esportiu referint-se a l’estat de forma d’un dels grans referents blaugrana.

Finalment, qüestionat sobre si l’eliminatòria pot marcar el futur del curs, Zubizarreta ha fet una reflexió en veu alta: “Se'ns oblida que aquesta temporada ja hem guanyat la Supercopa d'Espanya. Si no l’haguéssim guanyada, amb les circumstàncies que teníem en aquell moment, potser també hauria marcat la temporada. La posició a la Lliga, la final de Copa, tot marca la temporada, no només aquesta eliminatòria”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();