Zubizarreta: “El futbol és imprevisible”

Zubizarreta: “El futbol és imprevisible”

“Ens ha faltat finalitzar i aquestes coses són les que decideixen una eliminatòria”, ha comentat el director de l’Àrea Esportiva de futbol

Andoni Zubizarreta ha felicitat l’Atlètic de Madrid després de superar el FC Barcelona i classificar-se per a les semifinals de la Lliga de Campions. El director de l’Àrea Esportiva de Futbol ha reconegut que la superioritat del conjunt matalasser, sobretot en els primers 20 minuts de partit. “L’equip ha tingut caràcter, ha volgut jugar i ha tingut possibilitats de crear ocasions”. Amb tot, ha reconegut que la falta de definició a l’hora d’acabar les jugades els ha passat factura. “Ens ha faltat finalitzar i aquestes coses, als quarts de final, decideixen una eliminatòria”.

El director esportiu ha parlat de les virtuts de l’Atlètic destacant “la gran intensitat” que els ha permès “portar el partit al seu costat”. Per tot plegat ha reconegut que aquest esport a vegades et permet guanyar o perdre. “El futbol té coses imprevisibles”. Zubi creu, a més, que cal girar full i pensar ja en el partit de dissabte al camp del Granada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut