Xavi: “Messi és el més gran de tots els temps”

Xavi: “Messi és el més gran de tots els temps”

El migcampista insisteix en una entrevista a FIFA.COM que la seva idea és retirar-se al Barça tot i que “sé l’exigència que hi ha”

Xavi Hernández analitza en una entrevista per a FIFA.COM el Barça 2013/14, així com també el seu passat blaugrana i el seu futur dins el Club. Xavi, que suma ja 16 temporades al primer equip i més de 700 partits amb la samarreta del FC Barcelona, ha tingut la possibilitat de jugar amb els futbolistes més importants del món del futbol. Ronaldinho, Messi, Ibrahimovic, Iniesta, Neymar..., són alguns dels jugadors amb qui ha compartit vestidor, però si n’hagués de triar un Xavi ho té clar: “El més gran de tots els temps és Messi. És el millor de tots”.

Les comparacions sempre són odioses, i això Xavi ho sap quan l’equip rep crítiques sobre el seu rendiment i és comparat amb el Barça de temporades anteriors. “Més que el pas de Guardiola, que també ho va fer d’una manera excel·lent com a entrenador així com nosaltres ho vam fer d’una manera excel·lent quant al resultat i el futbol que es va practicar, és més aviat l’herència que hem deixat”. “Vam tocar el sostre en tots els sentits: futbolístic, tàctic, tècnic, físic. Es va jugar a un nivell excel·lent i a partir d’allà és normal que hi hagi comparacions”, apunta.Vam tocar el sostre en tots els sentis. Es va jugar a un nivell excel·lent i a partir d’allà és normal que hi hagi comparacions

Tot i així, Xavi destaca la personalitat de Tata Martino per conduir al Barça als èxits esportius. “És una persona amb experiència i personalitat. Li tenim molt de respecte i està demostrant que té nivell per entrenar el Barça”. I afegeix que aquest equip lluitarà per totes les competicions: “Encara podem fer coses importants tant a la Lliga com a Europa”.Vull retirar-me al Barça i estar molts anys vinculat al que crec que és el millor equip del món

Pel que fa al seu futur el de Terrassa vol penjar les botes al FC Barcelona. “Vull retirar-me al Barça i estar molts anys vinculat al que crec que és el millor equip del món”. Xavi sap “l’exigència” que hi ha aquí i per això creu que la possibilitat de poder retirar-se depèn de “rendir al màxim nivell”. “Estic gaudint de veritat, tant al Barça com a la selecció. Això és el que m’apassiona, el que m’agrada fer: jugar a futbol. A partir d’aquí intentaré i em veuré jo, escoltaré el meu cos a veure fins on puc arribar”.

Xavi també parla del tàndem format amb Iniesta i els premis que han rebut en els últims anys. “Anys enrere deien que no podíem jugar junts. Els elogis sempre són bons i més si ho comparem amb el que hem viscut. Abans no es guanyava res i ara estem aconseguint coses en l’àmbit col·lectiu i individual, gaudint d’una època meravellosa que espero que duri encara uns anys més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut