fcb.portal.reset.password

Xavi, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

[[DES_1]]Xavi Hernández s’ha trobat amb moltes novetats en clau blaugrana en la seva tornada de vacances i aquest dimecres al matí les ha comentat en roda de premsa. En primer lloc, ha explicat el seu malestar per la renúncia de Tito Vilanova. “Una de les pitjors notícies de la nostra carrera, molt trist”, ha reconegut.

Des de dilluns el dirigeix Gerardo ‘Tata’ Martino. “Les circumstàncies han canviat i ens hem d’intentar adaptar al nou entrenador. És una persona seriosa, treballadora i aporta molt dinamisme, amb variants tàctiques”, explicava. Amb tot, ho té clar: “Les il·lusions i les ganes estan intactes, ens intentarem adaptar a ell i ell a nosaltres”.

Un inici prometedor

Malgrat les adversitats viscudes, Xavi Hernández s’ha trobat un Barça mentalitzat per seguir en el camí dels èxits: “L’equip està treballant molt bé, amb ganes de seguir fent història”. I continuava: “Les sensacions són bones, Tata Martino ens transmet caràcter guanyador”.Les sensacions són bones, Tata Martino ens transmet caràcter guanyador

Incidint en el nou tècnic, ha remarcat: “És una persona humil, treballadora i adaptable a tothom. Vol consensuar-ho tot”. A més, el ‘6’ blaugrana ja ha notat quina és la prioritat de l’argentí: “Intentarem recuperar la intensitat que vam perdre inconscientment al tram final de la temporada”.

Neymar marca la diferència

Entre els variacions que ha hagut d’assimilar Xavi hi ha la presència d’un crac mundial com Neymar al vestidor. Segons ell, “és un futbolista destinat a marcar la diferència, amb capacitat golejadora i desequilibri”. Li demana això: “Que sigui ell, que tingui personalitat i que demostri el que ha fet al Brasil i a la selecció brasilera”.Que Neymar sigui ell, que tingui personalitat i que demostri el que ha fet al Brasil

En canvi, ja no hi és Thiago Alcántara. Xavi li ha desitjat sort i no dubta que li anirà bé: "Si s'ha equivocat ja es veurà. És un talent extraordinari i crec que triomfarà on jugui. Perdem un jugador de futur". També ha estat categòric a l’hora de parlar dels rumors que situen Cesc fora del Barça: “El veig tranquil, treballant amb el grup molt motivat i no hi ha res més a parlar”.

Record per a Ramallets

Xavi Hernández, el jugador amb més partits amb la samarreta del Barça, ha valorat la mort d’Antoni Ramallets, símbol de l’equip de les 5 Copes. “És un mite i és un dia trist. Intentarem retre-li homenatge divendres al Gamper, que se’l recordi molt. És una referència”, ha indicat.

Tornar a dalt