fcb.portal.reset.password

Xavi Hernández, autor d'un dels set gols contra el Llevant / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

El cervell blaugrana no se n’ha amagat: “Estic molt feliç per com hem començat”, ha assegurat un cop finalitzat el partit contra el Llevant. El ‘6’ blaugrana ha destacat la feina realitzada fins ara amb el nou entrenador i ha reconegut: “Hem tornat a recuperar el mecanisme que havíem perdut”.

Xavi ha considerat clau aquest aspecte del joc pel bon resultat del primer partit de Lliga: “Hem recuperat la pressió alta com vol el Tata Martino. Hem recuperat aquest aspecte i això és el que buscàvem, o hem estat entrenat durant tota la pretemporada”, ha afirmat.

Un veterà del vestidor

Xavi Hernandez, el segon capità de l’equip, també ha explicat com va l’adaptació del nou tècnic i dels brasiler Neymar. “El Tata és un tècnic treballador, proper y observador. És molt respectuós, guanyador i crec que anirà molt bé" ha afirmat.

Pel que fa a Neymar, el migcampista només ha tingut bones paraules: “Neymar és bon nano, humil, que ve a ajudar i que està capacitat per marcar diferencies. El seu un contra un ens pot donar molta vida, tant ell com els nostres extrems ens han d’ajudar molt aquesta temporada”, ha reconegut.

Nova ubicació

El primer partit ha significat el primer gol de Xavi. En part, gràcies al nou rol al camp que el Tata li ha encomanat. “El ‘míster’ no vol que els migcampistes vinguem massa a rebre la pilota per treure-la jugada, que això ja ho fan els centrals. Vol que estiguem més en zona d’influència, per donar l’última passada i estar a prop de l’àrea”, ha conclòs.

Un cop finalitzat el partit també han parlat en zona de premsa Alexis, Alves i Neymar. Tot seguit reproduïm les seves paraules:

Alexis:

“Volíem fer un bon partit per la gent que ha vingut avui a l’Estadi. Hem sortit amb tot, i hem anat amb tot i amb una pressió molt alta”

“Partits com els d’avui em donen confiança, el d’avui ha estat molt important per a mi i per a l’equip”

“Ara vénen molts partits importants i necessitem el millor Messi i el millor Barça”

Neymar:

“M’he trobat molt bé durant el partit. Hem començat bé, amb victòria, i això és el més important”

“Hem vist grans jugades i grans gols en la primera meitat”

“Els aficionats estan feliços de començar així, segur. És el que volem”

“Vaig millorant físicament, a poc a poc, espero aviat estar al 100%”

“Contra l’Atlètic serà un gran partit, contra un gran equip, esperem fer un bon partit”

Alves:

“Hem fet un bon inici, esperem seguir millorant, però per començar o està malament”

“Hem sortit a pressionar el rival, al seu camp, a fer-los veure que no tenien gaire opció. Penso que això ha de ser una constant durant l’any per seguir guanyant i no perdre opcions al títol”

“Hem recuperat mecanismes que havíem perdut i que ens diferenciaven dels rivals, estem treballant molt bé aquests aspectes”

“Ens hem entès bé amb el ‘míster’, és una virtut del grup assimilar ràpidament el que ens proposen, estem molt contents per com estem treballant amb el Tata”

“Respectem els rivals, però intentarem tenir el control del joc i obtenir un bon resultat contra l’Atlètic de Madrid. Ens estem preparant per fer un bon partit”


Tornar a dalt