Xavi Hernández: “Ens sentim feliços al camp”

Xavi Hernández: “Ens sentim feliços al camp”

“No hi ha res decidit però estem en una bona situació i creiem que l’eliminatòria de Lliga de Campions està encarrilada”, ha dit Xavi Hernández en la presentació del projecte de l’Hospital de Dia Infantil

“Tenim bones sensacions: som líders a la Lliga, l’eliminatòria de vuitens de la Lliga de Campions està ben encarrilada i serem a la final de la Copa del Rei”. Amb aquesta frase ha resumit Xavi Hernández l’actualitat del primer equip del FC Barcelona. En l’acte de presentació del projecte del nou Hospital de Dia Infantil, en el qual Xavi Hernández ha fet una aportació econòmica, el migcampista ha explicat: “Estem en un bon moment de forma, la gent està contenta i s’està divertint”. “Ens sentim feliços al camp”, ha afegit.

Preguntat pels mitjans de comunicació, el ‘6’ blaugrana ha comentat: “Ara estem jugant bé i no hem canviat la filosofia de joc”. “Crec que l’entrenador està analitzant bé els partits i que és intel·ligent en el seu plantejament”, ha afegit.

"Estem en un bon moment de forma, la gent està contenta i s’està divertint"

El migcampista també ha valorat el darrer partit contra el Manchester City: “El Barcelona va ser millor durant els 90 minuts i va jugar bé”. “Amb això ens quedem. Amb el fet que les sensacions són boníssimes i el resultat és enorme per a la tornada. No hi ha res decidit però estem en una bona situació i creiem que l’eliminatòria està encarrilada”. Tot i això, ha recordat: “Encara no hem passat l’eliminatòria”. I ha afirmat que l’equip “no té por”, però sí “molt respecte” a altres rivals de la Lliga de Campions, com l’Atlètic de Madrid, el Bayern de Munic o el PSG, que també han començat amb bon peu l’eliminatòria de vuitens.

El Xavi Hernández més solidari

Xavi Hernández i la seva dona, Núria Cunillera, van decidir donar els regals del seu casament. Aquesta aportació econòmica ajudarà el nou Hospital de Dia Infantil del centre Sant Joan de Déu a ser una realitat, amb una capacitat que doblarà les instal·lacions actuals i que servirà per atendre els malalts crònics amb equipament tecnològic d'última generació i espais més confortables per als infants atesos i les seves famílies. En l’acte de presentació del futur recinte, que també compta amb la col·laboració de l’Obra Social "la Caixa", el futbolista ha dit: “Aquest projecte ens fa molta il·lusió, ja que volem ajudar els més necessitats, els nens i les seves famílies”. El jugador del Barça va decidir col·laborar-hi després de conèixer l'any passat de primera mà el cas d'un nen malalt de càncer que estava ingressat a l'hospital i que va morir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut