fcb.portal.reset.password

Xavi Hernández, amb el premi. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Rosell, Xavi, Alfonseda i Crous, durant l'acte. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“El partit contra l’Atlètic és vital per a l’esdevenir de la Lliga. No és definitiu però en cas de victòria sí que donaríem un cop sobre la taula”. Són paraules de Xavi Hernández abans del gran duel de dissabte al Calderón. Ho tenia clar: “Arribem en un bon moment, intentarem ser protagonistes i que es vegi un bon Barça”.

Evidentment, el ‘6’ blaugrana ha comentat la sonada reaparició de Leo Messi. “Ja no et sorprèn, però veure’l amb aquest estat de forma és impressionant. Ha tornat amb ganes. L’important és que ha tornat bé i motivat”, ha indicat. Afegia: “Estem forts, i ara que l’hem recuperat a ell i a Víctor (Valdés), encara més. Hi ha molta competitivitat. L’equip es troba francament molt bé”.

Premiat pel seu joc net

Xavi Hernández ha fet aquestes declaracions en l’acte de recollida del 4t Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació Barça Jugadors per reconèixer el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2012/13. El guardó, una escultura de l’artista Agustí Puig, l’ha rebut de mans del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el director general de Damm, Enric Crous. També hi han assistit diversos directius del Club.

Al final de la temporada passada es va posar en marxa un període de votacions populars perquè tothom que volgués participés en l’elecció del jugador del FC Barcelona amb més 'fair play'. Prop de 4.000 persones van emetre el seu vot a través de Facebook i el resultat va ser de sis finalistes: Abidal, Iniesta, Messi, Pedro, Puyol i Xavi. El 15 de juliol, el jurat del Premi Barça Jugadors va atorgar la distinció a Xavi, per segona vegada consecutiva, ja que el jugador de Terrassa també havia rebut el premi de la temporada 2011/12.

De Xavi el jurat va reconèixer la seva gran personalitat i la seva capacitat de sintetitzar i transmetre en la seva globalitat els valors del barcelonisme. El jurat ha estat format per diverses personalitats del món de l’esport i de la societat catalana.

Com és tradició en aquest acte de lliurament, s’ha fet una menció especial a un exjugador que, d’haver existit el Premi Barça Jugadors en la seva etapa professional, hauria tingut moltes opcions de guanyar-lo. Enguany, la menció ha estat per a Josep Seguer, que va morir l’1 de gener.

El palmarès del guardó

2009/2010    Bojan Krkic
2010/2011    Andrés Iniesta
2011/2012    Xavi Hernández
2012/2013    Xavi Hernández

Tornar a dalt