Vint dies intensos per al primer equip

Vint dies intensos per al primer equip

El Barça jugarà sis partits en 18 dies, tres dels quals al Camp Nou, que estrenarà gespa aquest dissabte contra el Sevilla En aquestes tres setmanes, els de Martino debutaran a la Lliga de Campions contra l’Ajax i visitaran Celtic Park

El Barça del Tata Martino, després de l’aturada per seleccions, ha tornat a la feina per preparar el que seran vint dies sense parar. A banda dels partits de Lliga de Campions, també hi haurà una jornada entre setmana a la Lliga, coincidint amb la festivitat de la Mercè a Barcelona. Des d’aquest dissabte 14 de setembre, contra el Sevilla al Camp Nou, fins al 2 d’octubre, quan visitin el Celtic Park, els blaugranes afrontaran dos partits per setmana.

Tres partits al Camp Nou

En aquest repte de disputar sis partits en una vintena de dies, el FC Barcelona jugarà tres compromisos al Camp Nou. Dos d’aquests, seguits. El 14 de setembre contra el Sevilla i el 18 contra l’Ajax d’Amsterdam. Després els catalans visitaran Vallecas i, posteriorment, rebran la Reial Societat a casa. Per acabar la ronda de partits, n’hi haurà dos a domicili. Al camp de l’Almeria i contra el Celtic de Glasgow.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut