Vila-real - FC Barcelona: Lluitar fins a l'últim segon

Vila-real - FC Barcelona: Lluitar fins a l'últim segon

21 h, GolT i Canal+ Liga: El Barça es juga la Lliga a Vila-real consternat per la mort de Tito Vilanova

El barcelonisme ha viscut un dels cops més dolorosos de la seva més que centenària història amb la mort de Tito Vilanova. El que havia de ser l’entrenador del primer equip de futbol en la present temporada. L’home que va dirigir el conjunt blaugrana el curs passat cap a la consecució de la Lliga dels 100 punts. El que va ser segon de Pep Guardiola en la memorable etapa del 2008 al 2012.

Els seus jugadors es juguen aquesta nit les seves aspiracions de Lliga al camp del Vila-real. Viuen un moment anímic complicat, però estan obligats a guanyar al Madrigal per seguir els passos d’Atlètic i Madrid a la Lliga. Com diria el mateix Tito, avui, més que mai, “seny, pit i collons”. I no defallir mai.

Divuit convocats

El cos tècnic va citar 18 futbolistes per a la cita. El Barça torna a Vila-real després d’un any d’absència amb Sergio Busquets, que va complir el cicle d’amonestacions en la jornada anterior. En canvi, segueix de baixa Carles Puyol per les molèsties al genoll dret. Tampoc hi seran Valdés, Piqué, Alba, Dos Santos, Neymar ni Cuenca.

El Vila-real, per la seva banda, té la classificació europea pràcticament assegurada. És setè –l’última plaça que dóna accés a l’Europa League– i té el vuitè a set punts. El tècnic Marcelino García Toral té el principal dubte d’Uche, un dels seus referents ofensius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut