fcb.portal.reset.password
Valdés during a press conference

Víctor Valdés, en una visita a Barça TV. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

“Messi és el millor. Per mi, Messi és Déu, per tot el que ha donat a aquest equip i pel que m’ha fet viure com a company”, ha declarat Víctor Valdés en un acte celebrat aquest dimarts a l’ajuntament de Gavà. De forma irònica, ha afegit: “També perquè l’he hagut de patir als entrenaments, que no és fàcil”.

Sacades en llarg

Preguntat sobre l’estil de joc, amb alguna innovació respecte anys anteriors, Valdés ha dit: “Venint d’un nivell futbolístic excel·lent entenc que sigui complicat per a la gent acceptar que Valdés tregui en llarg, però els rivals cada vegada ens coneixen més i era més fàcil analitzar-nos. Hem millorat en aquest aspecte”.

També ha afirmat que el més important “és sortir amb els tres punts” i, “molt millor si ho podem fer amb la porteria a zero”.

Aposta pel planter

Ha reconegut que li agradaria que el seu successor a la porteria blaugrana fos un membre del planter. Jordi Masip ha estat el nom que ha sortit. “Com a jugador del planter que sóc m’agradaria que fos un de la casa qui tingui l’oportunitat que vaig tenir jo. Sé que és difícil i que el futbol ha evolucionat, però jo sempre diré que hem de jugar amb els de la casa”, ha conclòs.

Tornar a dalt