fcb.portal.reset.password
Víctor Hugo Morales, parlant a Barça TV

Víctor Hugo Morales

El prestigiós periodista Víctor Hugo Morales, amb una llarga trajectòria a l’Argentina, es troba de visita a Barcelona i ha parlat de l’actualitat del Barça i, en concret, la situació de la lesió de Messi: “Ell sap fins a quin punt ell és necessari per al Barcelona i, més generosament, sap el necessari que ell és per a l’espectacle”. “Messi ha de tornar de la millor manera”, ha afegit en declaracions a BarçaTV i www.fcbarcelona.cat el narrador esportiu que va batejar Diego Armando Maradona com a ‘Barrilete Cósmico’ en el Gol del Segle al Mundial del 1986.

Víctor Hugo Morales ha definit Messi com “un home molt responsable” i, respecte a la seva recuperació, apuntava: “Ell sap el que significa el Mundial per al futbol, en general, i per a la selecció argentina, en particular”.

L’experiència, un factor clau

El periodista ha destacat que és clau “l’experiència que Messi va viure en lesionar-se, tornar a jugar i ressentir-se”, ja que “això li ha donat la definitiva experiència que no es poden prendre mesures fins que pugui estar amb tota la salut al camp”. “Per al Barcelona –ha continuat– anirà molt bé que Messi sàpiga que després d’aquesta lesió no té gaire marge per tornar-se a lesionar i això ho aprofitarà el Barça al febrer o març”.

Víctor Hugo Morales ha dit també que “es pot guanyar sense Messi però és molt més segur i molt més probable que amb Messi les coses surtin millor per al Barça i per a la selecció argentina”.

“Martino té talent”

El periodista uruguaià és coneixedor de l’actualitat blaugrana i considera que les dues últimes derrotes contra l’Ajax i l’Athletic són “una ratxa mínima de la qual el Barça sortirà molt aviat. Fins i tot, sense Lionel Messi”.

“Martino no ha arribat amb les credencials necessàries i el glamur que el periodisme de Barcelona i, en general, d’Espanya s’esperava”, ha comentat un Víctor Hugo que ha assegurat que el tècnic blaugrana “és un home amb talent i tan bona persona que un només desitja que li vagi bé, però amb això no és suficient”. “És necessari que sigui savi i haurà de demostrar la saviesa per gestionar una plantilla que ha perdut una mica d’autoestima amb les derrotes”, ha conclòs.

Tornar a dalt