Van Gaal i Kluivert aproven l’arribada de Luis Enrique

Van Gaal i Kluivert aproven l’arribada de Luis Enrique

L’extècnic i l’exjugador holandesos, ara encapçalant la selecció del seu país, veuen amb bons ulls l’arribada del tècnic asturià a la banqueta blaugrana

Louis van Gaal i Patrick Kluivert van coincidir en la seva etapa blaugrana amb Luis Enrique. Anys després, i ara com a responsables de la selecció holandesa, han aprovat l’arribada de l’asturià en aquesta nova etapa com a tècnic.

Segons Van Gaal, és "passional i intel·ligent"

El tècnic holandès va coincidir amb Luis Enrique en la seves dues etapes al FC Barcelona. Van Gaal recorda el Luis Enrique jugador i parla d’aquesta nova etapa que ara comença: “Luis Enrique va ser un jugador important. Va jugar sempre en la posició de '10', que, per mi, és la posició més important en el sistema del Barça. Ha fet molts gols amb el Barça. I com a persona és passional i també intel·ligent. Pot ser un entrenador per al Barça, però com sempre haurem d’esperar. Però crec que ha estat una bona elecció”.

Kluivert està segur que "triomfarà"

L’exjugador va viure molts partits al costat de Luis Enrique com a company de vestidor i confia cegament en ell i en tot el que pot aportar al Club: “Estic molt content per ell i des d’aquí li envio una abraçada. Ha estat tècnic del Celta de Vigo i ha fet coses bones també com a tècnic de la Roma. I ara al Barça potser li cal el caràcter de Luis Enrique. Estic segur que triomfarà i transmetrà el sentiment del Barça. Serà molt gran com a tècnic del Barça, tal com ja ho va ser com a jugador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut