Valladolid - FC Barcelona: L’hora de persistir

Valladolid - FC Barcelona: L’hora de persistir

El FC Barcelona visita Pucela amb la voluntat de col·locar-se líder provisional Iniesta és baixa per motius personals i Piqué, la gran novetat de la llista

La 27a jornada de Lliga arrenca a Pucela. Allà s’enfrontaran el Valladolid i el Barça (16 hores, GolT i Canal+ Liga) en un partit que tots dos equips afronten amb reptes molt diferents. D’una banda, els blanc-i-violetes necessiten una victòria per sortir de la zona de descens en la qual es troben immersos. D’altra, el FC Barcelona vol guanyar per col·locar-se líder provisional i, de passada, traslladar tota la pressió al Reial Madrid, que diumenge rep el Llevant. Toca persistir.

Resultat del Madrid al marge, una victòria culer permetria als homes de Gerardo Martino seguir depenent de si mateixos en el que queda de Lliga. Per fer-ho, comptarà amb 18 jugadors. S’han quedat fora de la llista els lesionats Pinto, Cuenca i Dos Santos, Iniesta per motius personals, i per decisió tècnica, Puyol, Song i Alba. Gerard Piqué, en canvi, és la gran novetat de la llista, un cop recuperat de la lesió que el va apartar del Barça-Almeria.

Com sol passar després dels compromisos FIFA, l’onze del FC Barcelona es presenta amb força incògnites. Potser les principals recauen en la presència d’Alves i Neymar Jr, que dimecres van haver de jugar un amistós a Sud-àfrica i únicament van poder exercitar-se amb el primer equip divendres al matí.

Al Valladolid Juan Ignacio Martínez disposava per primer cop d’un total de 21 jugadors. Només l’exblaugrana Jeffren es perdrà el partit per lesió, mentre que han quedat descartats per decisió tècnica Heinz, Omar i Víctor Pérez. A tres punts de la salvació, l’equip de Pucela necessita sumar sí o sí de tres en tres si no vol ofegar-se una mica més en la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut