Valdés: “Si ajudes l’equip a guanyar et sents millor”

Valdés: “Si ajudes l’equip a guanyar et sents millor”

El porter, després d’una excepcional actuació a Mestalla, ha remarcat la importància dels tres punts per lluitar pel títol de Lliga El blaugrana s’ha mostrat satisfet pel seu moment de forma, que va acompanyat per les victòries de l’equip

El porter blaugrana ha estat un dels jugadors més destacats de l’equip en el partit contra el València. Les seves aturades han ajudat a aconseguir els tres punts de Mestalla. Tot i els dos gols encaixats, no ha volgut amagar la satisfacció pel seu bon moment de forma: “Personalment content, sempre que et sents un jugador important i participes molt, estàs content”. Tot seguit ha afegit: “Si a més ajudes a guanyar l’equip, encara et sents millor”.

Victòria de campionat

Valdés ha analitzat la victòria en clau de campionat. “Hem guanyat un partit molt important per lluitar pel títol”, ha afirmat. També ha destacat la dificultat dels partits de Mestalla: “Els tres punts de Mestalla sempre són molt disputats, amb el 3 a 0 el partit no estava sentenciat, i després dels dos gols seus sabíem que patiríem”. Valdés ha volgut felicitat l’equip per la defensa en aquest inici de temporada: “El secret és el treball d’ajudes dels davanters i els migcampistes. El més important és ajudar-nos els uns als altres”, ha remarcat.

Lliga de 20

El de l'Hospitalet s’ha mostrat contrari als que afirmen que la Lliga espanyola és una Lliga només per a Barça i Madrid. “Tots els equips de la Lliga són molt bons, això de la Lliga de dos és un tòpic, a Espanya hi ha camps molt difícils, com he comprovat avui”, ha conclòs.

També han parlat en zona mixta, un cop finalitzat el partit, Neymar, Andrés Iniesta i Jordi Alba. Tot seguit reproduïm les seves paraules:

Neymar:

“Al final de la primera meitat hem abaixat una mica la intensitat, i hem encaixat dos gols. Ho hem de corregir de cara al proper partit”.

“El València ha jugat molt bé la segona part, i ens ha costat mostrar el nostre millor joc”.

“A poc a poc em vaig sentint millor físicament, però espero millorar al llarg de la temporada. Millorarem físicament i tàcticament al llarg de la temporada, segur”.

Jordi Alba:

“Sí, teníem el 0 a 3 a favor, sembla controlat, però en els darrers quatre minuts ens han marcat dos gols. A la segona meitat hem pogut marcar el quart, no ha pogut ser, però al final hem aconseguit una nova victòria”.

“Hem jugat contra 3 equips molt forts (Màlaga, Atlètic de Madrid i València), i sempre costa guanyar-los, però acabem de començar i queden molts partits, és normal que costi a l’inici de Lliga”.

“Amb el nou entrenador jugo igual. Durant la segona part he pujat més la banda, m’he trobat bé, però depèn del partit. No havia de descuidar les esquenes”.

“Neymar es un grandíssim jugador, que marca les diferències”.

Andrés Iniesta:

“Amb un 0 a 3 hem deixat entrar al partit el València, però l’esforç de l’equip a la segona part ha estat per guanyar, i ho hem fet”.

“Mestalla sempre és un camp difícil, per l’afició, pel nivell del rival, per tot. L’equip ha intentat donar la cara durant tot el partit i hem dominat 44 minuts de la primera meitat, després s’han apropat en el marcador, però al final hem guanyat”.

“Estem a l’inici de temporada, encara podem millorar; l’equip anirà a més, segur. Com abans aconseguim arribar al punt òptim, millor, però això seguirem treballant”.

“És lògic el sistema de rotacions, són decisions de l’entrenador, i hi ha molts partits al llarg de la temporada, el més important és que estiguem preparats per quan l’entrenador ens necessiti”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut