Un gol de falta amb efecte superb de Messi

Un gol de falta amb efecte superb de Messi

L’argentí ha anotat el 2-0 momentani contra l’Almeria amb un prodigiós llançament a pilota aturada, el primer de la temporada

Contra l’Almeria, Leo Messi marcava el seu 15è gol a la Lliga. Una diana d’una bellesa extrema, la primera de falta en el campionat. La pilota es trobava a uns 20 metres de la porteria, força centrada. Messi ha disparat per sobre de la tanca i la pilota ha dibuixat un efecte de fora cap a dins que ha fet del tot inútil l’estirada del porter Esteban. Hi ha hagut un moment en què l’esfèrica semblava clarament dirigir-se cap a fora.

Té rèpliques

En les últimes temporades Messi s’està convertint en un especialista en els xuts de falta. El Dinamo de Kíev (2009/10), l’Almeria (2009/10), l’Espanyol (2011/12) o el Madrid (2012/13) han rebut gols per al record de l’argentí en un ‘free-kick’. Ara bé, la diana més similar a l’aconseguida contra l’Almeria la va signar a la Supercopa d’Espanya 2012/13 al Santiago Bernabéu. En aquella ocasió la paràbola de Messi va sorprendre, amb encara més distància entremig, Casillas.

El rècord d’Alcántara, a tir

Ha estat, a més, el gol número 367 del ‘10’ amb el primer equip del Barça. Se situa a només 2 de Paulino Alcántara, el màxim golejador de la història del Club entre compromisos oficials i amistosos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut