Un Clàssic “vital” per a Simonsen, Goikoetxea i Rexach

Un Clàssic “vital” per a Simonsen, Goikoetxea i Rexach

Els tres exjugadors blaugrana coincideixen en la importància que tindrà el resultat del Reial Madrid – Barça de diumenge per a la situació a la classificació

Allan Simonsen, Jon Andoni Goikoetxea i Carles Rexach han valorat per als mitjans del Club la importància del gran Clàssic que es viurà aquest diumenge al Santiago Bernabéu entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Amb quatre punts d’avantatge per als blancs, el conjunt de Tata Martino no pot allunyar-se més del liderat. “És importantíssim tant per al Club com per als jugadors, perquè acabarà decidint la Lliga”, comenta el danès Simonsen.

A deu jornades per al final del campionat, el Barça buscarà un triomf que el mantingui amb totes les opcions de ser-ne el campió. En aquest sentit coincideixen també Goikoetxea i Rexach. El navarrès explica que “serà important, perquè en cas de perdre es distanciaria bastant i la Lliga està acabant”, mentre que el català comenta la transcendència de l’enfrontament: “Aquest partit és una altra història, el Barça ha d’anar a guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut