fcb.portal.reset.password
Dani Alves i Adriano celebren un gol.

Dani Alves i Adriano celebren un gol aquesta temporada. / FOTO: ARXIU-FCB

S’acaba el 2013 i també s’esgoten els dies per votar els jugadors Dani Alves i Adriano Correia perquè obtinguin el premi Samba d’Or. Aquest guardó, que enguany arriba a la sisena edició, premia el millor jugador brasiler que juga a Europa. Ambdós laterals del FC Barcelona figuren entre els 30 nominats i aquest 30 de desembre finalitza el període de votació.

Dani Alves i Adriano Correia ja van ser nominats l’any passat, però qui va endur-se el guardó, per segona vegada consecutiva, va ser el defensa del París Saint-Germain Thiago Silva. Altres guanyadors han estat Maicon (2010), Luis Fabiano (2009) i Kaká (2008). En l’edició de 2011 Alves va quedar segon amb un 15,3% dels vots, un 0,8% menys que el central Thiago Silva.

Votació d’internautes i especialistes

Entre els 30 nominats també destaca la presència de l’exblaugrana Maxwell (PSG), així com altres jugadors de la Lliga com Filipe Luis i Miranda (Atlètic de Madrid) i Marcelo (Reial Madrid).

El premi Samba d’Or s’escull gràcies als vots dels internautes del lloc web www.sambafoot.com, onze periodistes especialitzats en el futbol europeu i altres onze antics jugadors, entrenadors o persones vinculades al futbol brasiler.

[[BOTOVERMELL::Premi 'Samba d'Or'++VOTA A ADRIANO I ALVES::http://www.sambafoot.com/es/samba-de-oro::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt