Touré i Busquets: dos migcentres estel·lars, cara a cara

Touré i Busquets: dos migcentres estel·lars, cara a cara

Els excompanys Touré Yaya i Sergio Busquets responen les mateixes preguntes en la prèvia del City-Barça L’ivorià desitja que el Barça no marqui a Manchester, mentre que el català somia en un triomf

Touré Yaya i Sergio Busquets van compartir vestidor i posició entre el 2008 i el 2010, un període en què ho van guanyar absolutament tot amb el Barça. Des de fa tres anys i mig, però, l’ivorià defensa els colors del Manchester City. Aquest dimarts es retrobaran a l’Etihad Stadium dos dels indiscutibles millors migcentres del món.

Hores abans de la cita, Touré i Busquets han afrontat les mateixes preguntes. Coincideixen en què es desitjaran “sort” abans de començar, però que a partir del primer minut seran rivals. El jugador del City firmaria que “el Barça no marqui a l’Etihad Stadium”, mentre que l’objectiu del blaugrana és el de “guanyar” a Manchester.

Touré destaca “la intel·ligència i l’energia” de Busquets i aquest es queda “amb la potència física i la capacitat per jugar en curt i en llarg” del seu excompany. Els dos migcentres també comparteixen favorits a la Champions League: “Bayern, Barça i Madrid”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut