Touré dóna el triomf al City

Un solitari gol del migcampista ivorià a la segona part ha servit al Manchester City per derrotar l’Stoke El rival del Barça a la Lliga de Campions suma 57 punts, dos menys que l’Arsenal i tres menys que el Chelsea, tot i que ha jugat un partit menys

El Manchester City ha hagut de suar de valent per derrotar el modest Stoke City (1-0) a l’Etihad Stadium. L’equip que entrena Manuel Pellegrini necessitava els tres punts per seguir a la lluita per guanyar la Premier League. El rival del Barça a la Lliga de Campions suma 57 punts, dos menys que l’Arsenal i tres menys que el Chelsea, tot i que ha jugat un partit menys.

Manuel Pellegrini ha alineat el mateix onze titular que dimecres va jugar contra el Barça amb l’excepció de Clichy i Navas, que han estat reemplaçats per Nasri i Dzeko. Els ‘citizens’ han dominat el partit de cap a peus, han tingut les millors ocasions, però no ha estat fins al minut 70 que Touré Yaya ha aprofitat una passada de Kolarov per marcar l’únic gol del matx.