fcb.portal.reset.password

Martino, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha parlat aquest dimarts davant dels mitjans informatius com a prèvia del partit de tornada de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid. El tècnic argentí ha comentat que Leo Messi s'ha entrenat amb normalitat i que ha fet “un treball més fort amb els jugadors que no van jugar a Màlaga”. El Tata, a més, ha dit que Neymar “està preparat per jugar”, però que la decisió la prendrà aquest dimecres.

Pel que fa al paper de favorit, Martino ha dit que el Club ja està acostumat a aquest paper. “Vaig dir abans del primer partit que és lògic sentir que som els favorits. En cada competició que juguem, som favorits. Ens toca conviure amb això i saber-ho portar. No em preocupa que diguin que som favorits”, diu el tècnic argentí, que ha afegit que no imagina “un partit diferent” del del Vicente Calderón (1-1).

Cuidar Neymar

Un dels temes recurrents a la roda de premsa ha estat l’estat de Neymar i la seva presència a l’onze inicial. Martino, però, ha explicat com veu ell la situació. “Tinc l'obligació de cuidar de tots els jugadors. En el cas de Neymar, que és jove, encara més. La meva aspiració és que sigui jugador del Barça durant 10 o 12 anys, no que em resolgui problemes durant un partit. Només vull que li vagi bé i la forma en què estem fent les coses és bona. Els entrenadors fem el que creiem que és millor”.

“Poques vegades neixen aquest tipus de jugadors que des de joves estan acostumats a portar la pressió, de jugadors que aixequen passions, i Neymar n'és un. Sap portar aquest inici de temporada molt bé”, ha dit sobre el brasiler.

Busquets, imprescindible

Aquest dimarts ha renovat Sergio Busquets fins al 2018. El preparador argentí ha valorat què significa per a ell el jugador català. “Busquets és imprescindible en aquest equip. Per la seva forma de jugar i per com juga l’equip amb ell”, ha comentat Martino, que s’ha mostrat content amb l’equip que té: “En tinc prou amb els jugadors que tenim. Ho dic amb el davanter i amb el defensa central. Si avançada la temporada necessitem algú, estarem atents al mercat d’hivern”.

Guanyar, molt important

És evident que és molt millor afrontar la temporada guanyant un títol que perdent. Vèncer i aconseguir la Supercopa seria una injecció anímica. Tractarem de buscar la nostra millor versió per poder guanyar”, ha analitzat el Tata Martino.

Tornar a dalt