fcb.portal.reset.password
Gerardo Martino, expressiu durant la roda de premsa

Gerardo Martino, expressiu durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut aquest divendres en roda de premsa per parlar del partit d’aquest dissabte contra el Granada (16 h). El tècnic argentí ha volgut deixar clar que, tot i les baixes, l’equip serà molt competitiu contra el conjunt andalús. “És un partit difícil pel que representa el Granada. Els jugadors que ens falten són molt bons i els que entren, també”, diu Martino. “No hem de pensar tant en els que falten –ha afegit-, sinó en els que els supliran”.

Pinto, preparat

Preguntat per la baixa de Valdés, el qual ha considerat el millor porter del món, Martino ha dit que amb Pinto l’equip també ha guanyat. “L’absència dels futbolistes sempre és inoportuna i ara ens falta el millor porter del món. Jugarà Pinto i l’equip ha de seguir guanyant”, ha dit el tècnic argentí. “No trobo motius pels quals hem de ser més dèbils –ha continuat-. A vegades aquestes situacions inesperades et fan ser més fort”.

Bartra ja té una mirada diferent de la del principi de temporada. Ho està fent molt bé

A més, Martino ha dit que Neymar està totalment capacitat per superar la pressió que se li pot posar a causa de la baixa de Messi. “La resposta de Neymar ha estat immillorable des del primer moment. A més, ha donat mostres de tenir capacitat per suportar la pressió”, ha dit sobre el jugador brasiler, que tan sols té 21 anys. A banda, ha parlat de Marc Bartra, que ja ha debutat amb la selecció espanyola: “Bartra ja té una mirada diferent de la del principi de temporada. Ho està fent molt bé i probablement el fet de no haver incorporat cap central l’ha fet evolucionar i ho ha fet molt bé cada cop que ha jugat”.

Finalment, Martino ha parlat del debat de la Pilota d’Or: “No és una cosa que em preocupi gaire. Em sembla una bona oportunitat per quedar bé amb els jugadors”, ha dit entre somriures l’entrenador argentí.

Tornar a dalt