fcb.portal.reset.password

Tata Martino ha viscut intensament el Clàssic / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]Abans del Clàssic havia afirmat que es tractava d’un partit “vital” per seguir vius en la lluita pel títol, i Gerardo ‘Tata’ Martino ha aconseguit la victòria al Bernabéu. “La Lliga comença de nou, ens hem reenganxat a la lluita pel títol”, ha assegurat Martino en roda de premsa posterior al partit. El tècnic, a més, ha lloat el treball dels seus jugadors i el partit realitzat per Leo Messi: “Ha jugat molts partits com el d’avui, però en un Clàssic té més repercussió. Ja no tinc paraules per a ell”.

Són un equip que sempre dóna la sensació que hagin de guanyar amb autoritat, per això valoro molt la victòria

El 3-4 final al Bernabéu mostra la dificultat i la intensitat del Clàssic. Una victòria suada i molt lluitada. “Els futbolistes han estat els grans artífexs, aquest partit no em canvia la percepció dels meus jugadors”, ha declarat Martino. Les alternances al marcador durant el partit han estat constants. “Els jugadors no sempre poden evitar les accions del contrari, perquè els rivals també juguen”, ha explicat abans de destacar la qualitat del Reial Madrid: “Són un equip que sempre dóna la sensació que hagi de guanyar els partits amb autoritat, per això valoro molt la victòria”, ha afirmat el tècnic blaugrana.

El resultat del Clàssic d’aquest diumenge deixa la classificació més ajustada que mai. L'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid comparteixen el liderat, però el Barça és només a un punt. “Sempre he cregut que arribaríem els tres fins al final en la lluita pel títol, i així és”, comentava Martino sobre aquest fet. “Avui era la nostra última opció, no volíem baixar del carro”, ha afegit a continuació.

Sabíem que l'empat no ens servia de res, i necessitàvem presència ofensiva

El tècnic argentí també ha parlat sobre més noms propis. Sobre Neymar Jr, que ha tornat a ser titular, ha declarat que “sap jugar els partits difícils, amb 21 anys ja ha vist de tot i ha guanyat molt”. Pel que fa a l’entrada de Pedro, amb una actuació notable, en la recta final del partit, l’argentí ha afirmat: “Sabíem que l’empat no ens servia de res, i necessitàvem presència ofensiva”.

Zubizarreta també destaca el treball

Andoni Zubizarreta, director esportiu del FC Barcelona, ha parlat també després de la gran victòria al Bernabéu. "El treball de tot l'equip ha estat enorme", ha declarat en primer lloc. A continuació ha destacat dues figures: "Els noms de Messi i Iniesta quedaran a la història del futbol. Han fet un gran partit".

Tot i la magnitud del triomf, Zubi ha advertit: "Dimecres torna a haver-hi partit contra el Celta al Camp Nou i començarà zero a zero. Hem de seguir en aquesta línia".

Tornar a dalt