fcb.portal.reset.password
Martino, durant el partit contra el Cartagena

Martino, durant el partit contra el Cartagena. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat en roda de premsa que el Barça “tenia l’obligació de guanyar i ha fet el que li corresponia” i ha assegurat que el Cartagena “ha estat intens, ha corregut i ho ha fet molt bé en els primers 20 minuts”.

El tècnic argentí també s’ha felicitat per la reaparició de Jordi Alba, que ha disputat vuitanta minuts: “Pensàvem que jugaria entre 60-70 minuts i n’ha jugat 80. Sabíem que estava bé físicament i necessitem que estigui amb confiança. Ho ha fet bé, intens, i no s’ha notat que hagi estat tres mesos fora”, ha explicat.

El de Rosario també ha parlat de com ha trobat l’equip: “En línies generals hem estat bé. Hem jugat contra un equip de Segona B i ho hem fet de manera humil. Veníem de dues derrotes i quan hem anat perdent, o empatant, ho hem fet de manera humil i sabent que era un partit que havíem de guanyar”, ha valorat Martino, que ha afegit que el Barça està en una situació “immillorable per passar de ronda”.

Finalment, el Tata ha valorat la feina dels jugadors ofensius: “Fàbregas fa molt bé el treball de fals '9', de tirar-se enrere. Teníem profunditat amb Alexis, Pedro i Sergi Roberto. Ho han fet molt bé”, ha analitzat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();