fcb.portal.reset.password

Martino, contra el Milan. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Amb la classificació per als vuitens de la Champions a la butxaca, l’entrenador Gerardo Martino ha comparegut a la roda de premsa posterior al triomf davant del Milan satisfet: “Estem contents, hem assolit un objectiu important”. Continuava: “Classificar-nos era el que buscàvem i millor amb antelació. Ara tenim més claredat per centrar-nos en el que ve”. Al mateix temps, indicava: “Ens queda l’obligació de ser primers de grup, sobretot per millorar l’autoestima”.

Dues cares

Contra el Milan, Martino ha reconegut dues cares del seu equip, una a cada part: “Hem tingut dos Barcelones; el primer amb més control i el segon més d’anada i tornada, encara que les opcions més clares les hem tingut nosaltres”. I afegia: “No em disgusta cap de les dues maneres. A la primera està bé el que hem fet i a la segona havíem d’aprofitar els espais. Atacar amb tres puntes convida a la sortida directa”.A vegades pequem de deixar entrar en el partit al rival quan nosaltres hem marcat la diferència
Ara bé, el tècnic argentí ha vist alguns aspectes per rectificar. “A vegades pequem de deixar entrar en el partit al rival quan nosaltres hem marcat la diferència”. També considera: “Hem de ser més contundents a l’hora de treure-li la pilota al contrari”. Al mateix temps, té clar que el Barça pot seguir creixent: “Sempre hi ha lloc a la millora. M’encantaria que a l’equip tothom el veiés bé. Això no passa, però per això treballem dia a dia”.

Noms propis

D’altra banda, Tata Martino ha valorat l’actuació particular d’alguns dels seus homes. Sobre Messi, ha comentat: “Sempre surt endavant d’aquest tipus de situacions. Ha jugat un partit fenomenal, amb xispa”. De Busquets, l’altre golejador de la nit, recordava: “Només cal revisar el que ha passat a l’època de Guardiola, a l’època de Tito i durant el cicle de la selecció espanyola”. Finalment explicava el fet que Carles Puyol no entrés a la llista: “Ha de seguir sumant entrenaments per estar en forma per als partits d’altíssim nivell”.

Tornar a dalt