fcb.portal.reset.password

Martino, aquest dilluns a San Siro / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Milan i el Madrid són dos equips de molt de pes a Europa. Primer toca pensar en els italians i, a partir de dimecres, en els blancs. “És una setmana de partits importants però no determinants. Són enfrontaments contra rivals històrics i intentarem fer-ho el millor possible”, ha afirmat l’entrenador del FC Barcelona aquest dilluns a San Siro. “Si aquest dimarts obtenim un resultat positiu, gairebé haurem aconseguit la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions. És un partit decisiu per a la nostra classificació i per això considerava que era important que hi fossin els 22 jugadors”, ha destacat Martino.

“Al Barça tens un examen cada tres o quatre dies. Jo he sentit responsabilitat en tots els partits que he dirigit. Com sempre, caldrà posar al terreny de joc un equip que jugui bé i que guanyi”, ha explicat el tècnic argentí del Barça, qüestionat sobre el potencial dels propers rivals. “Aquest dimarts tindrem una gran institució al davant i no la podem menysprear. De cap manera entenem el partit com un tràmit. Serà molt difícil!”, ha afegit.
Hem de dominar les alternatives del joc i cedir poques opcions de contraatac
Per al Tata Martino, l’equip ha de mantenir els seus trets d’identitat: “El Barça ha de ser el Barça. Partint del domini de la pilota, també ha de dominar les alternatives de joc que hi pugui haver. És el que ha fet en aquests darrers anys”. Del rival n’ha destacat el seu potencial al contraatac. “Li haurem de cedir poques opcions”, ha assegurat. “Balotelli? Si no juga és una bona notícia per a l’entrenador rival però dolenta per a l’espectador”.

Pel que fa a un altre dels noms propis -Messi-, el tècnic del Barça ha explicat que està en condicions de jugar, com la resta dels convocats: “El veig bé. Va viatjar a Pamplona per provar-se durant uns quants minuts. Ha entrenat bé i el veig amb confiança”. “No crec que es jugui la possibilitat de tornar a ser el millor jugador del món en cinc dies. La gent que vota es fixa en tot l’any”, ha conclòs Martino, sobre els futurs nominats a la Pilota d’Or.

Tornar a dalt