Tata Martino: “El punt és bo però hem merescut més”

Tata Martino: “El punt és bo però hem merescut més”

L’entrenador del Barça ha reconegut després del partit a Milà que “ens ha faltat intensitat en els primers 15 minuts, i això ens ha castigat massa”

Tata Martino marxa de Milà sabent que l’equip es podia haver endut el partit, que finalment ha acabat amb empat a un gol. “És un punt bo però poca cosa pel que ha merescut l’equip. Només ha faltat intensitat als primers 15 minuts i ha estat massa càstig”. El tècnic ha insistit a més, que tot i els dos empats consecutius –Osasuna i Milan- l’equip està en creixement. “No hem empitjorat el joc i no trobo que haguem retrocedit”.

Per la seva banda, l’argentí ha destacat que el gol de Messi hagi arribat “per la pressió i l’atac directe”. “Contra equips que es tanquen bé darrere és més fàcil marcar recuperant una pilota que fent passades curtes i donant temps al rival”, ha afegit. I ha apuntat que “si millorem la versió col·lectiva el rendiment individual serà cada cop millor”. Finalment ha tornat a recordar que el Milan ha sortit fort els primers minuts “però després ha patit quan nosaltres hem tingut la pilota”.

Ara toca pensar en el Madrid

Tata Martino tanca la carpeta del Milan i a partir d’ara obrirà la del Reial Madrid, pròxima rival dels blaugranes i que arriba dissabte a l’Estadi. El tècnic ha reconegut que “no tinc cap preocupació respecte el rendiment de l’equip. M’hagués agradat guanyar l'Osasuna i el Milan, però estem bé i seguim creixent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut