fcb.portal.reset.password
Gerardo Martino, dirigint el partit

Gerardo Martino, dirigint el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra el Manchester City que amb aquest triomf l’equip “està preparat per jugar contra qualsevol equip”. Ara “tornem a confiar en nosaltres mateixos i en les nostres possibilitats. Hem de tenir molta fortalesa en els que ens resta de temporada”, ha afirmat.

El Tata, a més, ha elogiat la feina que ha fet Neymar en el partit, ajudant en defensa: “Neymar s’ha compromès molt amb l’equip, ha fet una gran feina ajudant defensivament. Al primer temps ha tingut dues bones ocasions i el procés de reincorporació a l’equip fa que encara no pugui completar els 90 minuts”.

“Hem revertit la mala imatge”

“A Valladolid ens va faltar futbol, no intensitat. De la mateixa manera que vam tenir una mala versió, avui hem revertit la mala imatge que vam deixar a Valladolid. Si haguéssim trobat la regularitat necessària, potser avui tindríem una millor posició a la Lliga. L’equip ha tingut alts i baixos i arribem a aquest punt de la temporada amb menys tranquil·litat de la que volíem”, ha explicat el Tata Martino, que ha afegit que el pitjor moment de l’equip aquest dimecres ha estat “en l’arrencada de la segona part”. “Ens hem vist en algun punt desbordats”, ha assegurat.

Elogis als seus jugadors

Pel que fa al partit dels seus jugadors, Martino ha volgut elogiar i fer valer el gran partit que han fet tots i cada un dels seus jugadors. “Iniesta ha estat un dels jugadors més regulars en aquesta segona part de la temporada”, ha explicat el Tata, que també ha tingut paraules per a Mascherano i Valdés: “Mascherano té una manera de jugar que és difícil que falli en algun. Ha tornat a ser un dels millors futbolistes de l’equip. Valdés ha estat molt decisiu en molts partits d’aquesta temporada. De la mateixa manera que també ho són els porters d’altres grans equips com el Madrid, el Bayern o l’Atlètic de Madrid”.

El City, un gran rival

Pel que fa al Manchester City, que ha deixat una bona imatge en els dos partits disputats, Martino ha dit que els partits “han estat durs”. “Són bons col·lectivament i individualment. Si som capaços de jugar de la manera que ho hem fet està clar que ho podem fer amb els rivals que tenim al davant. Estarem preparats amb el que ens toqui”, ha afirmat.

)
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();