fcb.portal.reset.password

Tata Martino, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El debut de Tata Martino a la banqueta del Camp Nou s’ha saldat amb un convincent 8-0 sobre el Santos en el Trofeu Joan Gamper. Posteriorment, l’entrenador argentí s’estrenava a la sala de premsa Ricard Maxenchs. Clar i directe, Martino ha assenyalat: “La pressió és el que més m’ha agradat. M’interessava molt recuperar-la ben alta i ho hem fet al primer i segon temps”.

En el test inicial que dirigia, tenia clar el que buscava: “M’interessava trobar les primeres respostes positives, sobretot en un parell de conceptes com la intensitat i la pressió”. “L’equip juga molt bé i hi ha tres o quatre aspectes en què volem insistir per tenir més possibilitats”, afegia. Més verticalitat quan es recupera la pilota és un altre dels punts que espera assolir.

Conforme amb la plantilla

Sobre el grup de què s’ha fet càrrec, Tata manifestava: “Estic molt conforme amb la plantilla. Buscarem si hi ha alguna cosa que millori la qualitat tècnica. Si no pot ser, m’està bé el que hi ha”. Respecte a possibles sortides, el tècnic ha tractat del cas de Cesc Fàbregas. “He parlat amb ell i li he dit què pensava. No se m’acudeix no comptar amb ell, però també hi ha una part que ha de decidir el jugador. M’atreveixo a dir que es quedarà”, vaticinava.

Bona rebuda

D’altra banda, Martino resumia així la seva primera setmana dirigint el Barça: “Ens hem acomodat molt fàcil. El Club ens ha rebut molt bé”. Continuava: “Hem pogut fer tres o quatre treballs puntuals. He conegut els nois i els entrenaments, si s’aprofiten, aquesta categoria de jugadors tarden molt poc a assimilar. Ara mirarem d’aprofitar la gira”.

Al mateix temps, el de Rosario ha agraït com l’ha tractat l’'staff' que ja hi havia amb l’equip: “M’he sentit molt còmode des del primer dia. Estem treballant molt bé amb la gent que ja hi era, ens han rebut molt bé i dialoguem molt”.

Tornar a dalt