fcb.portal.reset.password

El seleccionador argentí, Alejandro Sabella, durant l'entrenament de dijous / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Dos exjugadors del Barça, l’actual seleccionador argentí i un dels cracs de l’equip d’handbol diuen la seva sobre el Clàssic que es jugarà aquest dissabte al Camp Nou. Repassem què pensen del Barça-Madrid Hristo Stòitxkov, Alejandro Sabella, ‘Sonny’ Anderson i Nikola Karabatic.

Hristo Stòitxkov: “El camp estarà ple, però cal anar amb compte perquè el Madrid ve de guanyar el Juventus i de guanyar diversos partits de Lliga que estava a punt d’empatar o perdre i tenen la moral una mica més alta. De totes maneres, si el FC Barcelona juga bé i ho porta amb tranquil·litat crec que pot guanyar”.


Alejandro Sabella: “Els dos equips han canviat de tècnic, però ha arrencat millor el Barça, que porta tres punts d’avantatge i juga de local. Hi ha jugadors meus, de la selecció, a tots dos equips, els quals aprecio molt. Sembla que la transició ha estat més fàcil al Barça i que Ancelotti està intentant trobar l’equip. Però els clàssics són clàssics a tot arreu i cal jugar-los”.


‘Sonny’ Anderson: “Crec que el Barça és actualment el millor equip del món. Quan s’enfronten Barça i Madrid el món sencer s’atura per veure el partit. És un matx que et permet veure el millor del futbol mundial i que no té comparació a Europa. Els equips que juguen els clàssics de França o Itàlia no són sempre entre els primers, com sí que passa amb el Barça i el Madrid”.


Nikola Karabatic: “Aquest partit no es pot comparar amb cap altre. És un Clàssic que està un esglaó per sobre de la resta, sobretot del PSG-Marsella. Tot i que el Camp Nou no sembla enorme des de fora, un cop ets a dins és impressionant. Quan el públic comença a cantar l’himne l’ambient és increïble”.

Tornar a dalt