Sis exjugadors culers a les banquetes de Segona A

Sis exjugadors culers a les banquetes de Segona A

Eusebio Sacristán, Sergi Barjuan, Albert Ferrer, Lluís Carreras, Víctor Muñoz i Abelardo Fernández tenyeixen de color blaugrana les banquetes de la categoria de plata

Sis recordats exjugadors del primer equip del FC Barcelona són ara al capdavant de sis conjunts de Segona A. Eusebio Sacristán, Sergi Barjuan, Albert Ferrer, Lluís Carreras, Víctor Muñoz i Abelardo Fernández ocupen les banquetes del Barça B, el Recreativo de Huelva, el Còrdova, el Mallorca, el Saragossa i l’Sporting i tenyeixen de color blaugrana la categoria de plata. Repassem el cas de cadascun d’ells.

Eusebio Sacristán: Dirigeix el Barça B des de la temporada 2011/12. En els seus dos primers anys al capdavant del filial blaugrana ha acabat sempre en posicions còmodes a la taula -8è i 9è classificat- i enguany està vivint el seu millor curs, amb el Barça B tercer quan falten cinc partits per jugar-se. Va jugar al primer equip entre el 1988 i el 1995.

Sergi Barjuan: El lateral esquerre del Barça del 1993 al 2002 és l’entrenador del Recreativo de Huelva des de l’estiu del 2012. L’equip andalús va acabar en la 13a posició en el seu primer any al càrrec i, ara, ocupa la 9a plaça, empatat a punts amb l’últim equip amb dret a disputar el play-off d’ascens, l’Sporting de Gijón.

Albert Ferrer: Una posició per sobre, però amb els mateixos punts, es troba el Còrdova d’Albert Ferrer. L’exlateral dret del primer equip entre el 1986 i el 1998 dirigeix el conjunt andalús des del mes de febrer. També lluitarà per obtenir un lloc en el play-off d’ascens.

Lluís Carreras: Format al planter blaugrana i membre del primer equip la temporada 1995/96, Carreras lidera un històric com el Mallorca també des del mes de febrer. Dels cinc exjugadors culers a Segona A és qui viu la situació més complicada. Els balears, a la18a posició, només tenen un punt de marge sobre el Girona, el primer dels quatre equips en posicions de descens a Segona B.

Víctor Muñoz: Va assumir les regnes del Saragossa el mes de març passat en substitució de Paco Herrera. És la segona etapa de Víctor al capdavant del conjunt aragonès, que ara ocupa la quinzena posició de la Segona Divisió. Nascut a Saragossa el 1957, va jugar al Barça del 1981 al 1988. Va deixar un gran record entre l’afició culer per la seva entrega al migcamp.

Abelardo Fernández: L’últim exculer a aterrar a una banqueta de Segona A ha estat Abelardo Fernández. Qui va ser jugador del Barça entre el 1994 i el 2002 afrontarà el seu primer partit com a entrenador de l’Sporting de Gijón aquest cap de setmana contra l’Hèrcules. El seu repte és defensar la setena plaça dels asturians, que els garantiria participar en el play-off d’ascens a Primera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut