Sergio, Xavi i Iniesta, migcampistes nominats al FIFA FIFPro World XI

Sergio, Xavi i Iniesta, migcampistes nominats al FIFA FIFPro World XI

Xavi ha format part del millor equip els últims cinc anys i Iniesta, els últims quatre

Sergio Busquets, Xavi Hernández i Andrés Iniesta opten a ser un dels tres migcampistes del FIFA FIFPro World XI. Aquest divendres 6 s’han anunciat els 15 preseleccionats a aquesta posició que han obtingut més vots per part dels seus companys de professió d’arreu del món. La resta de candidats són Xabi Alonso, Isco, Bale (Reial Madrid), Özil (Arsenal), Arturo Vidal, Pirlo (Juventus), Schweinsteiger, Ribéry, Robben (Bayern), Reus (Borussia Dortmund), Toure (City) i Gerrard (Liverpool).

Els guanyadors, és a dir, els jugadors que rebin més vots i, per tant, formin partit del millor onze de la FIFA i la FIFPro, es coneixeran durant la Gala del FIFA Pilota d’Or que se celebrarà al mes de gener a Zuric.

Xavi i Iniesta, fixos

Xavi Hernández i Andrés Iniesta ja saben el que és formar part del FIFA FIFPro World XI, ja que el migcampista de Terrassa hi ha estat inclòs en els darrers cinc anys i el de Fuentealbilla, en els últims quatre. Sergio Busquets, en canvi, podria estrenar-se en aquesta edició del 2013.

Cal recordar que el FC Barcelona ja té set candidats a optar a aquest premi, ja que, a més de Sergio, Xavi i Iniesta, dilluns passat es va conèixer que Víctor Valdés està a la llista de cinc candidats per ser el porter del millor equip del món, i dimecres es va saber que Alba, Alves i Piqué estan entre els 20 defenses finalistes. El dilluns 9 de desembre s’anunciaran els 15 davanters finalistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut