Sergio: “Desitjàvem tornar a jugar i guanyar”

Sergio: “Desitjàvem tornar a jugar i guanyar”

El migcampista ha destacat que “l’equip marxa content per la victòria, tot i que ha faltat una espurna en el joc” Xavi, autor del quart gol, ha assegurat en zona mixta que “la gent s’ha de quedar amb la primera part que ha fet l’equip”

Sergio Busquets ha valorat la victòria culer segons després del xiulet final. Després del 4-1 contar l’Almeria, el migcampista ha assegurat que “la plantilla desitjava tornar a jugar i tornar a guanyar” per refer-se de l’últim resultat a Anoeta. “No ha estat el nostre millor partit, però era important sumar els tres punts”, ha afegit a continuació.

Coses a millorar, però contents

Tot i el triomf, Sergio no ha amagat algunes dificultats que ha tingut l’equip: “Ens ha faltat una espurna en el joc, però marxem contents”. Sobre el gol encaixat, de nou a la sortida d’un córner, el de Badia ha explicat: “Hem d’intentar no rebre gols en joc aeri, però no som un equip amb molta alçada i és quelcom que sabem que pot passar”.

El triomf contra l’Almeria, combinat amb l’empat en el derbi madrileny entre l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, situa el Barça només un punt del lideratge. “Era el millor resultat per a nosaltres, i l’hem aprofitat”, ha sentenciat.

Xavi es queda amb la primera part

L’autor del quart gol del Barça, que ha tancat la golejada final, també s’ha mostrat content en zona mixta. Xavi Hernández ha destacat que “la gent s’ha de quedar amb la primera part”, i ha afegit: “Els jugadors ens ho hem passat bé i tenim la sensació que el públic també”. Tot i així, també ha explicat que el gol de l’Almeria “ha descol·locat una mica l’equip”. “A la segona part no hem jugat tan alegres i fluïts, però quedem-nos amb els primers 45 minuts”, ha afegit.

Després de l’empat en el derbi madrileny, Xavi ha destacat: “Sortim reforçats aquesta jornada”.

A continuació detallem les declaracions d’altres jugadors en zona mixta:

Alexis Sánchez:

“Hem tingut opcions de marcar més gols abans, però l’Almeria ha estat defensant bé”

“El partit ens serveix per sumar i situar-nos a només un punt per darrere del Reial Madrid”

“Ens ha anat bé el resultat del derbi madrileny, però el més important és que nosaltres hem fet la nostra feina”

“Hem d’intentar recuperar el liderat com més aviat millor”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut