Sergio Busquets: “Qualsevol empat o derrota a la Lliga penalitzarà molt”

Sergio Busquets: “Qualsevol empat o derrota a la Lliga penalitzarà molt”

El migcampista català comenta que un resultat negatiu en el que queda de Lliga complicaria la lluita pel títol “L’equip està en un bon moment, però espero que el millor encara estigui per arribar”, explica Busquets

Sergio Busquets ha comparegut aquest dijous en roda de premsa per parlar del partit contra la Reial Societat i per comentar l’actualitat de l’equip. “Qualsevol empat o derrota penalitzarà molt a la Lliga”, ha explicat Sergio, que té clar que la lluita pel títol es complicaria si els blaugranes no treuen un bon resultat d’Anoeta. Respecte a l’equip basc, Busquets ha dit que “la Reial té un gran equip, ens costarà i l’ambient segur que serà calent perquè sempre ha estat així”.

Pel que fa al moment que travessa l’equip, Sergio té clar que, tot i la victòria a Manchester, el millor encara pot estar per arribar. “Després del partit del València semblava que s’acabava el món i tres setmanes després sembla que tot ha canviat molt i no és així. Ni ara estem en el millor moment ni abans en el pitjor”, ha analitzat Busquets, que ha afegit que quan hi ha més jugadors al mig del camp “no patim tant i el camp no se’ns fa llarg”.

Els perills del City

Preguntat pel partit de tornada contra el Manchester City després del 0-2 de l’anada, Busquets ha dit que els de Pellegrini són “un equip molt ofensiu i a la Lliga de Campions necessites partits seriosos". "A la Lliga anglesa segur que tenen més facilitat per jugar com volen, però a la Champions tot depèn del rival”, i ha afegit: “A la tornada el City serà molt més ofensiu, juguen a domicili i des del principi voldran fer gols”.

Finalment, Busquets ha parlat de Leo Messi i de la seva tornada a l’equip. “Messi per a nosaltres és el millor jugador. Encara que en algun partit no faci gols ens dóna altres coses. Sabíem que li costaria una mica arribar al 100% i ara cada partit està millor”, ha explicat el ‘16’ blaugrana, que ha estat molt clar: “Serà el millor jugador del món fins que ell vulgui. Amb un gran Messi tenim opcions de guanyar-ho tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut