Rosell:

Rosell: "Espero que puguem anunciar aviat la renovació d'Iniesta"

El president del Barça explica que el migcampista manxec és una "peça fonamental" per al Barça Explica que, a partir de la temporada vinent, la samarreta de la senyera es mantindrà com la tercera equipació de l'equip

Sandro Rosell ha explicat, en una entrevista al programa 'Hat Trick Barça’ de TV3 , el desig del Club de poder "anunciar aviat la renovació d'Iniesta".

La renovació del jugador manxec, que finalitza contracte el 2015, es troba en procés avançat, tal com ha explicat el president del Barça. "Iniesta és una d'aquestes peces fonamentals. Ha de tenir el lloc que li correspon just darrere de Messi", ha explicat Rosell, que ha reconegut que també ha intentat convèncer Víctor Valdés perquè continuï al Club.

Oferiment de renovació a Zubizarreta

Sandro Rosell també ha anunciat, durant l'entrevista, que el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu ha començat a parlar amb Andoni Zubizareta, director de l'Àrea de Futbol, per ampliar la seva vinculació al Club, que finalitza el proper estiu. "Oferirem la renovació a Zubizarreta. M'agrada molt la seva feina i com és com a persona", ha comentat el president. De tota manera, Zubizarreta ha ajornat la seva decisió fins que se solucionin la resta de temes esportius vinculats a la plantilla.

La samarreta de la senyera, tercera equipació permanent

Després de repassar altres temes destacats de l'estiu en clau blaugrana, com la marxa de Tito Vilanova, l'arribada de Tata Martino, l'adéu d'Abidal o l'arribada de Neymar, el president del Barça ha explicat que la samarreta de la senyera es quedarà com a tercera samarreta de forma permanent en les pròximes temporades, mentre l'actual Junta Directiva estigui en el càrrec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut