Reial Societat – FC Barcelona: Tot està per fer

Reial Societat – FC Barcelona: Tot està per fer

El Rei de Copes ha de defensar el 2-0 del Camp Nou per ser a la final de Copa A la final ja espera el Reial Madrid, que s’ha desfet de l’Atlètic en l’altra semifinal

El FC Barcelona és a 90 minuts d’una nova final. Seria la quarta en els últims sis anys a la Copa del Rei i la quinzena si s’inclouen totes les competicions en aquest espai de temps. Per ser-hi, però, l’equip ha de defensar aquest dimecres a la nit (22 hores, Antena 3) el 2-0 assolit al Camp Nou contra la Reial Societat.

Així, doncs, tot està per fer encara. Les confiances mai han estat bones aliades culers a la competició del KO, en què el Getafe va capgirar un 5-2 ara fa set anys i en què el Mallorca pràcticament remunta un 2-0 l’any 2009. Precedents recents que han d’impedir una baixada de tensió blaugrana a Anoeta.

Tots convocats

Fins a Sant Sebastià s’ha desplaçat la plantilla al complet. La cita, la més important de l’era Martino, comptarà també amb Carles Puyol, un cop recuperat de la lumbàlgia que li va impedir jugar diumenge a Sevilla. Ell i Oier, que també ha rebut l’alta, són les grans novetats d’una llista en què no hi ha cap jugador del Barça apercebut de sanció i amb risc de perdre’s una hipotètica final en plena Setmana Santa.

Aires de remuntada a Sant Sebastià

Anoeta rebrà el Barça enmig d’un clima de cert optimisme. El club basc s’ha abocat al partit de tornada i confia a poder assolir una remuntada que duria el conjunt ‘txuri-urdin’ a la seva primera final de Copa en 26 anys. “Ens deixarem l’ànima per viure una nit històrica”, apuntava Jagoba Arrasate en la roda de premsa prèvia. En joc, un lloc a la final contra el Reial Madrid, que dimarts a la nit certificava l’eliminació del vigent campió, l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut