Reial Madrid – FC Barcelona: Un Clàssic per ser valents

Reial Madrid – FC Barcelona: Un Clàssic per ser valents

Una victòria culer al Santiago Bernabéu deixaria el Barça a un únic punt del Madrid

Moltes de les últimes Lligues s’han decidit en nits com la d’avui. Quan acabi el partit al Santiago Bernabéu (21 hores, Canal Plus) Madrid, Barça i també Atlètic coneixeran molt millor quines són les seves possibilitats d’aconseguir la Lliga 2013/14. Les del FC Barcelona passen per guanyar el gran Clàssic d’aquest diumenge. Una victòria aproparia els homes de Martino fins a un únic punt del líder, el Reial Madrid, que ha aprofitat la irregularitat mostrada per culers i matalassers en aquest inici de 2014 per obtenir la primera posició.

El FC Barcelona comptarà amb 21 jugadors per endur-se la victòria del Bernabéu. S’ha desplaçat fins a Madrid tota la plantilla menys els lesionats Puyol, Cuenca i Dos Santos i el porter Oier, descartat per decisió tècnica. D’aquesta manera, la principal incògnita és saber quina tripleta atacant farà sortir d’inici Martino.

Menys interrogants presenta l’equip blanc. Carlo Ancelotti va confirmar en la roda de premsa prèvia al Clàssic que farà jugar el seu onze tipus: Diego López, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Modric, Di María, Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema. El francès, que va perdre’s el partit de Champions amb el Schalke 04, s’ha recuperat a temps per a un Clàssic en què, com va declarar Iniesta, “cal ser valents”.

Amb un Barça valent és com van arribar les últimes victòries culers a feu blanc. Així van gestar-se el 2-6, els 0-2 o l’1-3. Per seguir somiant a la Lliga cal repetir una nit com aquelles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut