Rècord: 54 jornades seguides sent líders

Rècord: 54 jornades seguides sent líders

El Barça supera la ratxa que va assolir el Madrid entre el 1987 i el 1988 al capdavant de la classificació de la Lliga

El FC Barcelona s’ha convertit aquest cap de setmana en el conjunt de la Lliga que més jornades ha estat líder de forma consecutiva. Els blaugranes van guanyar dissabte el Vila-real (2-1), fet que els mantenia al capdamunt de la taula, però van haver d’esperar a diumenge per saber si l’Atlètic de Madrid els prenia la primera plaça. Els matalassers van guanyar, van empatar a la classificació amb el Barça de Tata Martino (43 punts), però es van quedar a un gol de prendre’ls el liderat.

D’aquesta manera, el conjunt blaugrana firma un nou rècord: 54 jornades consecutives al capdavant de la taula de Primera Divisió. Supera així la marca que va aconseguir el Reial Madrid entre les temporades 1986/87 (15 últimes jornades) i 1987/88 (els 38 partits).

El Barça, per la seva banda, es va establir en el liderat a la primera jornada del curs passat, amb la golejada per 5-1 a la Reial Societat, i ja no el cediria. En la present temporada, l’equip també va començar fort i el 7-0 davant el Llevant el va col·locar a dalt de tot, d’on no ha baixat. En total, 54 (38+16) jornades seguides manant.

Els blaugranes juguen diumenge que ve, el 22 de desembre a les 17 hores, al camp del Getafe, on podrien ampliar aquest rècord. Després de vacances el Barça rebrà l’Elx i tancarà la primera volta amb l’atractiu duel contra l’Atlètic de Madrid, on podria haver-hi en joc el títol honorífic del campionat d’hivern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut