Rayo Vallecano – FC Barcelona: Els precedents no compten

Rayo Vallecano – FC Barcelona: Els precedents no compten

El 0-7 i el 0-5 assolits els dos últims anys no asseguren la victòria al barri de Vallecas Sergio Busquets, descartat per decisió tècnica, és la principal absència a la llista culer

Un partit de futbol mai s’ha guanyat abans de jugar-se gràcies als precedents més recents. Tampoc el d’aquest dissabte (20 hores, GolT i Canal + Liga), en què el FC Barcelona visita el camp del Rayo Vallecano, un escenari on va golejar els dos últims anys (0-7 en fa dos i 0-5 el curs passat).

La dificultat real del Rayo es va poder veure, per exemple, en el duel de la temporada passada al Camp Nou, en què els madrilenys van discutir la possessió a un Barça que finalment va imposar-se per 3-1.

Dinou convocats

Per a la cita d’avui, Tata Martino –que ha viatjat directament de l’Argentina a Madrid després d’assistir al funeral del seu pare– disposa d’un total de 19 jugadors, en una llista pràcticament idèntica a la de l’Ajax. Únicament Sergio Busquets, descartat per decisió tècnica, no ha viatjat a Madrid.
 
Cap fiabilitat defensiva

L’inici del Rayo Vallecano ha estat pitjor de l’esperat. El conjunt de Paco Jémez ha sumat una única victòria en quatre partits, en què ha encaixat fins a 12 gols, el pitjor registre de la seva història en una arrencada de Lliga. Amb tot, la revelació de l’any passat segueix apostant per un futbol que s’assembla molt, en la idea, al del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut