Puyol: “Ells han sortit més intensos a la primera part”

Puyol: “Ells han sortit més intensos a la primera part”

El capità Carles Puyol ha comentat que “amb l’expulsió i el penal l’Ajax s’ha tancat al darrere” i no s’ha pogut remuntar “A la segona part, tot i millorar, no hem creat les suficients ocasions per marcar el segon gol”, ha dit Gerard Piqué

El capità Carles Puyol ha explicat que una de les claus de la derrota d’aquest dimarts ha estat un inici millorable: “Ells han sortit més intensos que nosaltres a la primera part, sobretot en els primers 25 minuts”. “Si volem guanyar a Europa no es pot sortir així”, ha afegit.

El ‘5’ blaugrana ha destacat que “la idea és tenir la pilota, però quan tens un equip al davant que també sap jugar i mossega, és el que passa. Si no tens suficient intensitat, et passen per sobre”. Puyol ha comentat que al descans han estat conscients que “s’havia de canviar i que tenies 45 minuts per donar la volta al marcador, sense tornar-se bojos”, i també ha dit que “amb l’expulsió i el penal l’Ajax s’ha tancat al darrere i no ha pogut ser”. “De tots els partits s’ha d’agafar experiència i, si volem guanyar títols, s’ha de millorar”, ha conclòs.

A continuació reproduïm les frases més destacades d’altres protagonistes del partit:

Gerard Piqué: 

“Ha estat la pitjor primera part de la temporada. Hem jugat molt malament i ens ha faltat actitud. A la segona, tot i millorar, no hem creat les suficients ocasions per marcar el segon gol. No hi ha excuses, hem de reflexionar sobre el partit”.

“Et poden marcar un gol o dominar el partit en algunes fases però no pot passar el que ha passat a la primera part. Aquesta no és la imatge del FC Barcelona”.

Xavi Hernández:

“Ens ha faltat intensitat i el joc de l’Ajax, pressionant a dalt, no ens deixava sortir la pilota amb fluïdesa. Han tingut més intensitat que nosaltres. Hem intentat remuntar a la segona part però no ha pogut ser. Un 2 a 0 pesava massa. No hem tingut un bon partit, sobretot a la primera part”.

“Ells han estat intensos, junts al darrere i no ha pogut ser. Esperem que no afecti, és la primera derrota i pot no pesar molt. Tenim un partit a casa i opcions intactes de quedar primers de grup. A la Champions, els equips no perdonen i ho hem vist a la primera part. Costa molt guanyar fora de casa, a Europa i a la Lliga espanyola”.

Cesc Fàbregas

“L’equip ha reaccionat a la segona part però ens quedem amb la mala sensació de la primera”

“En el camp, notàvem que no estàvem fins. Ens donava la sensació estàvem corrent molt, més que en altres partit, però que estàvem corrent malament. I això és pitjor. Tàcticament, ells han estat millor. No sabíem per on agafar-los”.

“Al Barça, sempre que perdis, es dirà que has jugat malament. Si hi ha un partit que es pugui perdre, millor aquí que a la Lliga o a vuitens o quarts de la Champions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut