fcb.portal.reset.password

Piqué, a El Marcador de Barça TV. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Satisfacció general al vestidor del Barça després del brillant triomf contra la Reial Societat per 4-1. Un dels seus protagonistes, Gerard Piqué, apuntava al programa ‘El Marcador’ de Barça TV que aquest era el camí a seguir. “Ha estat un partit per agafar com a exemple del que volem. A Vallecas i contra l’Ajax ens va costar, però aquest cop s’han donat totes les condicions”. I afegia: “Potser és la nostra millor versió, hem buscat el gol contínuament. En línies generals ha estat un gran partit i contra un equip de Champions”.

“Som al Barça”

El defensa no va driblar el debat generat per la possessió de la pilota arran del triomf contra el Rayo. “El debat? Som al Barça, sabem com funciona. No val guanyar i prou. S’ha de fer un bon futbol. Per tots els que no ho sabien, ja estan presentats”, assegurava.

El debat? Estem al Barça, sabem com funciona. No val guanyar i prou. S’ha de fer un bon futbol. Per tots els que no ho sabien, ja estan presentats

Segons ell, “el Barça és l’únic club que guanya 0-4 i ens dediquem a mirar si hem tingut la possessió. És una estadística que ni sabíem”. En aquest sentit, explicava: “Avui s’ha vist la millor versió, però hi ha altres dies que no pot ser i s’han de trobar variants. Com més en tinguem, més rics serem. Això vol inculcar el Tata, i benvingut sigui”.

Inici de rècord

Amb tot, el Barça acumula sis victòries en els sis primers compromisos de Lliga. “És el reflex que les coses s’estan fent bé. Mentre l’equip guanyi no ens poden fer mal. Mentre anem de tres en tres ja poden parlar”, diu Piqué. El ‘3’ blaugrana, que reconeixia sentir-se “molt bé físicament i molt content", augura, al mateix temps, un campionat molt obert: “L’Atlètic de Madrid també serà a dalt amb nosaltres i serà una Lliga molt difícil i competida”.

Tornar a dalt