fcb.portal.reset.password

Piqué, amb el llibre solidari/ FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Piqué està convençut que el millor FC Barcelona tornarà. “Potser no ha estat la nostra millor temporada, però estic segur que ens acabarem aixecant. No és el primer cop que passem per moments dolents i sempre ens hem aixecat”, ha declarat el central en la presentació de la X edició del llibre de 'Relats solidaris de l'esport'. En aquest sentit, ha explicat que el partit amb l’Athletic Club va ser el primer pas cap a la recuperació: “Veníem d’un partit difícil i l’equip va demostrar caràcter i joc contra un rival fort”.

El ‘3’ blaugrana ha assumit que la culpa dels mals resultats “és principalment dels jugadors”. Amb tot, ha reconegut que ha trobat a faltar que tothom “remi en la mateixa direcció”.Crec que queda Lliga i que, tot i tenir-la difícil, som un Club que ja l’ha guanyat més d’un cop a l’última jornadaSigui com sigui, Piqué no renuncia encara a la Lliga: “Crec que encara queda Lliga i que, tot i tenir-la difícil, som un Club que ja l’ha guanyat més d’un i dos cops a l’última jornada”. Més enllà de si es guanya o no, el central també veu “un futur il·lusionant” per al Barça: “Confio molt en la gent que porta el Club i en els jugadors. I anem sobrats de joc”.Criticar Messi és una cosa que no m’entra al cap. És el número 1 i la peça fonamental d’aquest equipEl central s’ha referit també a dos dels seus companys, Leo Messi i Cesc Fàbregas. Del primer ha explicat que no entén les crítiques rebudes: “És una cosa que no m’entra al cap. És el número 1 i la peça fonamental d’aquest equip. Crec que gràcies a ell hem guanyat tot el que hem guanyat. En la meva opinió estem parlant del millor jugador de la història”. I ha afegit: “Sé que el tindrem aquí molts anys perquè s’estima el Club, la ciutat i se sent d’aquí”.

Sobre Cesc i els xiulets que va rebre de part de l’afició diumenge, ha declarat: “No és agradable que et xiulin, sobretot a casa. Crec que és un error centrar-ho tot en un jugador. La culpa és de tots els jugadors, no especialment de Cesc. La temporada no ha estat bona i crec que tots formem part d’un grup en què no s’han fet les coses bé”. En aquest sentit, Piqué ha volgut exculpar Gerardo Martino del mal rendiment de l’equip aquest curs.No és agradable que et xiulin, sobretot a casa. És un error centrar-ho tot en Cesc, la culpa és de totsPiqué, que ha reconegut que “no podia ni córrer” en l’última prova que es va fer abans de la final de Copa, creu que la base de l’equip es mantindrà de cara a la temporada vinent: “És un treball de la secretaria tècnica. Nosaltres som aquí per treballar i donar el millor de nosaltres mateixos. Està clar que hi haurà canvis, com cada any, som el Barça i aquest és un Club exigent. Però tenim una base molt sòlida, que són els jugadors de casa”.

Tornar a dalt