Gerard Piqué inaugura la nova temporada d’‘Instint’

Gerard Piqué inaugura la nova temporada d’‘Instint’

El defensa va ser el protagonista del cicle de conferències en què va parlar de la relació amb el món del periodisme, va reviure moments viscuts al Barça i va valorar l’actual situació de l’equip

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué va participar aquest dilluns a la nit a l’‘Instint’, un cicle de conferències organitzades al Teatre Barts. De fet, el defensa blaugrana va ser l’encarregat d’obrir la nova temporada d’aquestes tertúlies que combinen coneixement i entreteniment.

El periodista Joan Maria Pou va ser l’encarregat de presentar aquesta trobada, que sota el nom ‘Futbolistes vs Periodistes’ va servir perquè Piqué i Pou parlessin de la relació entre el món del periodisme i el futbol. El ‘3’ del Barça també va repassar moments importants de la seva carrera al Barça. Entre aquests hi ha el 2 a 6 al Bernabéu i el gol que va fer i que va servir per tancar aquella golejada històrica davant el Reial Madrid. “M’hauria agradat viure més aquell moment. En realitat no me’n recordo de res”, va reconèixer el jugador. “Vaig agafar la motxilla –comenta Piqué sobre el gol que va marcar- per fer una de les meves excursions, i dins l’àrea vaig pensar que li podia passar la pilota al Messi perquè fes un hat-trick”. Però el central explica que va optar per provar fortuna i xutar a Casillas.

Piqué també va parlar de la seva continuïtat al club blaugrana. "El meu procés natural de vida és retirar-me aquí, sóc culer i faré tot el possible per quedar-m’hi". També va parlar de les crítiques a l’actual joc de l’equip. “Abans menjàvem caviar i ara mengem Jabugo”, comentava el jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut