fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, al plató d''El Marcador' de Barça TV on va analitzar el derbi / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després del triomf contra l’Espanyol per 1-0, Gerard Piqué va passar pel plató del programa ‘El Marcador’ de Barça TV per parlar del derbi i del moment que travessa l’equip. “Quan el partit ho necessita o les circumstàncies ho demanen s’ha de ser pràctic. Sé que la gent exigeix que es jugui bé i es marquin molts gols però no sempre és possible”, va indicar. I recordava: “Històricament, aquests partits el Barça no els guanyava i costaven títols i Lligues”.

Club exigent

Al mateix temps, el central entenia l’alt nivell d’exigència: “Es demana més perquè és un club tan gran que la gent sempre qüestiona alguna cosa i ara es qüestiona el joc de l’equip”. Continuava: “Partits molt bons n’hi ha 15 en tot l’any. Hi ha dies que es nota més que físicament, a l’equip li costa. S’ha de seguir igual d'intel·ligents. Som molt pràctics. Potser no juguem molt i molt bé, però els resultats estan molt bé”.

En aquest sentit, Piqué va fer referència al Madrid: “No m’agraden les comparacions amb l’etern rival, però imagineu-vos cinc anys aquí havent guanyat una Lliga i una Copa. A la gent li costaria molt de digerir”.

Set gols en contra en 12 jornades

D’altra banda, el central va comentar els grans números del sistema defensiu blaugrana (set gols en contra en 12 jornades). Segons ell, “l’equip ha assumit molt bé la pressió defensiva i està encaixant pocs gols i fent les coses molt bé”. En l'aspecte personal, confessava: “Estic molt bé, com sempre. És el sisè any a l’equip i tot està molt bé. Físicament vaig tenir unes petites molèsties però ho hem tirat endavant”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();