fcb.portal.reset.password

Reportatge de Gerard Piqué a la CNN

Gerard Piqué és el protagonista d’un dels reportatges de la secció d’esports de la cadena nord-americana CNN. En una entrevista molt personal, el defensa blaugrana parla del que ha suposat el naixement del seu fill Milan, de la seva relació de parella amb la cantant Shakira i, evidentment, de la seva trajectòria al primer equip del Barça. “Gaudeixo de cada moment, de cada any que sóc aquí. Això és bo perquè en els últims anys hem guanyat molts títols i penso que estem vivint un bon moment”, comenta.

El reportatge també serveix per explicar què és el FC Barcelona. La CNN el defineix com “un bastió de la resistència durant el règim dictatorial del general Franco”. Segons Piqué, “el Barça és una manera d’ensenyar Catalunya a l’exterior”.

En l’apartat purament esportiu, Piqué esmenta Leo Messi. “Per mi sempre serà el millor”, declara. I continua: “Ha fet gaudir molt els aficionats, jugant un gran futbol i ens ha fet guanyar molts títols”. Alhora, el central apunta una altra de les claus dels èxits dels darrers temps: “Amb jugadors com Cesc i Messi fa quasi mitja vida que juguem junts, ens entenem amb una mirada”.

Finalment, en el reportatge Gerard Piqué enfoca el seu futur a mitjà termini: "Ara en tinc 26 i espero poder jugar aquí sis, set o vuit anys més però mai se sap el que succeirà en el futur”. Mirant encara més enllà, no ho té del tot clar: "Potser com a entrenador, encara que ara no m’hi veig, o com a president, mai se sap".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();