fcb.portal.reset.password
El porter José Manuel Pinto, en un moment del programa 'El Marcador', de Barça TV

José Manuel Pinto, al programa 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

José Manuel Pinto serà un dels homes importants del FC Barcelona en aquest tram final d’any. Sense Víctor Valdés, lesionat per a les properes sis setmanes, el porter andalús apunta a la titularitat en els compromisos que vénen. “Plantejo aquest període amb tota la il·lusió”, reconeixia dissabte, després del partit amb el Granada, al programa ‘El Marcador’ de Barça TV. “No m’ho prenc com una oportunitat ni crec que hagi de demostrar res. M’ho prenc com una ocasió per gaudir”, explicava quan era preguntat per la seva continuïtat al Club.

Pinto conclou contracte el 30 de juny del 2014. “Si m’agradaria renovar? És clar que sí. Sóc molt feliç aquí, em sento dins d’una família”, apuntava.El debat que s’ha generat sobre el joc no el comparteixo. Els números parlen
El ‘13’ blaugrana també valorava la victòria contra el Granada: “Estic content pel triomf i per haver aportat el meu granet de sorra. Sabia que seria difícil suplir Valdés, però ha sortit bé. Hem resolt bé les poques accions en les quals he hagut d’intervenir”. Sobre la seva actuació, ha reconegut: “La confiança es guanya jugant partits”.

Parla clar sobre l’estil de joc: “Es manté la mateixa filosofia. Potser s’han afegit un parell de detalls, però això és perquè cada entrenador veu el futbol d’una forma diferent”. “Intentem jugar bé i sumar de tres en tres. El debat que s’ha generat no el comparteixo. Els números parlen”, afegia.

Tornar a dalt