fcb.portal.reset.password
Pinto, amb l'entrenador del Betis.

Pinto, amb l'entrenador del Betis. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

José Manuel Pinto va ser el convidat del programa ‘El Marcador’ de Barça TV després del 3-1 al Betis. Resumia així l’actuació del Barça: “La sensació és que a la primera part hem estat millor que a la segona. Pot ser que físicament haguem sofert l’esforç de la Champions o que el Betis a la segona hagi fet un millor partit”. Al mateix temps, destacava la importància del triomf: “Estem a la recta final, cada partit és decisiu. Molt important”. I afegia: “Hi ha poc marge, i s’ha de lluitar fins a l’últim partit”.

Tornant a l’eliminatòria de Champions contra l’Atlètic, el porter reconeixia: “L’altre dia va ser un partit duríssim, vam fer un gran esforç. Per a la tornada estarem perfectes”. Pinto preveu el decisiu matx del Calderón d’aquesta manera: “Serà molt igualat, semblant al d’aquí. Els petits detalls marcaran la diferència. Esperem ser els més detallistes de tots”.

Al marge dels temes extraesportius

En una setmana moguda pel que fa a l'àmbit institucional, el de Cadis expressava com ha viscut els últims esdeveniments el primer equip: “Intentem estar-ne al marge; sí que és cert que hi ha un ambient una mica estrany, estan passant massa coses, massa rares. Ens mantenim concentrats i no ens afecta d’una manera extraordinària, però ens dol el que passa al Club”.Ens mantenim concentrats i no ens afecta d’una manera extraordinària, però ens dol el que passa al ClubFinalment, un experimentat Pinto manifestava estar habituat a la pressió ja des d’abans de fitxar pel Barça, el 2008. “L’esportista hi aprèn a conviure, és una part més de la feina”, explicava.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();