Per molt anys, Leo Messi!

Per molt anys, Leo Messi!

El crac argentí, que va arribar al FC Barcelona quan només tenia 13 anys, celebra aquest dimarts 24 de juny el seu 27è aniversari

Aquest dimarts 24 de juny, dia de Sant Joan, Leo Messi fa 27 anys. Ho celebrarà al Brasil, concentrat amb la selecció argentina i preparant l’últim partit de la fase de grups del Mundial que jugarà dimecres l’’albiceleste’ contra Nigèria.

Messi ja pot dir que fa mitja vida que vesteix la samarreta del Barça. Va arribar a Barcelona quan només tenia 13 anys, incorporant-se al Club a l’equip infantil blaugrana. Des d’aleshores la seva carrera futbolística i la seva progressió han estat espectaculars fins a convertir-se en el millor jugador del món.

Precisament aquesta temporada s’han complert 10 anys del debut de Messi amb el primer equip. Va ser en un amistós, quan només tenia 16 anys, davant del Porto que va servir per inaugurar el nou estadi Do Dragao.

Des de llavors Messi es va anar fent un lloc en el primer equip fins a convertir-se en la gran referència del Barça. Ha trencat tots els rècords haguts i per haver, entre els quals destaca el de ser el màxim golejador de la història del Club. Aquest curs ha superat el mític Paulino Alcántara i suma ja 381 gols en 466 partits.

Si a nivell col·lectiu ho ha guanyat tot amb el Barça (6 Lligues, 3 Lligues de Campions, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Europa, 6 Supercopes d’Espanya i 2 Mundials de Clubs), a nivell individual ja ho ha aconseguit tot. Ha guanyat quatre vegades la Pilota d’Or (2009, 2010, 2011, 2012) i en tres ocasions s’ha endut la Bota d’Or (2009/10, 2011/12 i 2012/13), entre d'altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut